Terminsavslutning Våren 2023

Måndagens träff, tillika terminsavslutning avnjöts i sol och grillrök vid Sibbarps badvik.

Strax innan 19 ramlade korv och fotosugna medlemmar in till vårens avslutning. Kl 19:01 tog Helga till orda och välkomnade oss till kvällens övningar. Som traditionen bjuder så började vi med att fotografera en stund för att öka på aptiten lite. Kvällens tema var ”Min bild av Sibbarp” och vi fick en timme på oss att ta 5 bilder som redovisas till hösten. (Bilderna skickas snarast till jonas@ffim.se med sedvanliga 2000 pixlar på längsta sidan och namnade med fotografens namn. 🙂 )

Foto: Robert de Maré

Efter fotograferandet begav vi oss tillbaka till samlingsplatsen och grillarna där glöden glödde fint. Snart dukades det upp korv, bröd och andra tillbehör som hör en grillad korv till. Öl och vatten fanns till de törstiga. Då jag kände att det är viktigt att ha redundans och backup vid grillning så fick Helga och Jonas ansvara för grillningen i kväll vilket de lyckades med på ett ypperligt sätt.

Foto: Tomas Nilsson
Foto: Robert de Maré
Foto: Tomas Nilsson
Foto: Claese Jonsson
Foto: Tomas Nilsson
Foto: Tomas Nilsson

Mycket korv försvann ner i magarna på hungriga fotografer men det hanns med mycket prat under tiden och det var trevlig stämning. Tyvärr var det inte någon som var beredd med kameran när en hungrig fiskmås som uppenbarligen gillar kabanoss plötsligt störtdök ner och snodde sista korven direkt från grillen. 😀

Foto: Tomas Nilsson
Foto: Tomas Nilsson
Foto: Tomas Nilsson

Efterhand droppar folk av med en hälsning om en trevlig sommar vilket vi alla ser fram emot.

Hösten börjar igen 14/8 med en utefotografering på Malmöfestivalen. Plats meddelas när det närmar sig.

Trevlig sommar önskar styrelsen.

//  Niklas