Full rulle HELA veckan

Egen lokal - Fotogrupper & Café

Det är en stor fördel att ha en egen lokal. Man kan ha verksamhet och aktiviteter hela veckan runt. OCH det HAR FFiM !!!

Veckan som gick var det Praktisk fotografering i Blixt-Verkstán, från klockan halv sju till framåt nio, på måndagen. Då hade alla de drygt 15 deltagarna, lärt sej hur man får en blixt som inte sitter på kameran att blixtra ändå !

Se och läs mer på >> /Fotogrupper/Blixt-Verkstan/180219

Några dagar senare så träffades vår Porträtt-grupp. Där blev en fin föreläsning om moderna porträtt-fotografer och mycket sköna porträtt-foto. Till denna träff hade alla fått en Utmaning - att plåta ett Tidlöst porträtt, inspirerat av föreläsning på förra träffen, om de gamla mästarna ! Vid visningen av alla de medhavda förstoringarna, blev det en inspirerande och givande diskussion !

Se och läs mer på >> /Fotogrupper/Porträtt-gruppen/180222

Vi har 6 st olika FOTOGRUPPER - alla med sin egen inriktning.
Gillar man Landskap eller Porträtt, att plåta med Blixt eller hellre vill diskutera om kring olika bilder

- Ta en titt på denna sida  >>> Alla våra FOTOGRUPPER 

 

...bara träffas och fika

Vill man bara träffa kompisar och snacka foto eller kanske planera en gemensam foto-utflykt, då är vårt Tisdags-Café den naturliga träffpunkten !
Där kan man oftast oxå få hjälp om man kört fast i Photoshop, Lightroom eller något anna bildbehandlingsprogram.  ELLER hjälp med något annat fotorelaterat !

Man kan faktiskt oxå bara komma ner och ta en fika !

Tisdags-Cafeét är öppet jämna veckor - mellan halv sju och ca nio !
Välkomna !!!!